Thursday, July 25, 2024

Changing Watch!

12 september 2013


Susan & David Rockfeller en Girard-Perregaux maakten een "Changing Watch!" Event om op woensdag 25 september door te gaan.

Sinds ik kanker heb gekregen een paar jaar geleden, heeft "We Are Family" een sterkere betekenis gekregen. Ik heb zo veel hulp gekregen vanuit soms onverwachte hoek en ik ben daar heel dankbaar voor.

Ik zie ook een moedigere wereld dat meer afhangt van familie, mensen, vrijwilligers en altruïstische verenigingen om 's werelds grootste problemen te helpen oplossen.

Ook al zijn we rijk of arm, we zien de dingen die ons binden en we hebben het verlangen om voorbij onze vooroordelen en ego's te kijken. In een oogwenk zien we zo veel van onszelf in anderen dat het op den duur lachwekkend is en soms zelfs inspireerbaar

Mijn vrienden Susan & David Rockefeller's "Protect What is Precious" campagne om het bewustzijn van de wereldproblematiek aangaande milieu aan te wakkeren door creativitait en innovatie is zo'n voorbeeld.

De Rockefellers en Girard-Perregaux, de high-end luxueuze horloge fabriek, hebben samen gewerkt om een specifiek horloge te onwikkelen om het project "What is Precious" te promoten. "Changing Watch" - is een zin dat wat speelt met de woorden om Girard-Perregaux's horloges te bezielen met een WAFF missie om jonge mensen te bezielen en stimuleren voor het aangaan van de grote verantwoordelijkheid om deze aarde te beschermen.

Susan, David, en GP stellen één van onze speciale "boutique" fondsverwervers voor om met jongeren te werken aan "Changing Watch." Velen van onze jongeren zijn gemotiveerd om onze wereldoceanen te redden. Acht van onze jonge leiders zullen er zijn van 4 landen om de "watch" te houden.

Ik zal een one man show geven (om van druk te spreken), om de belangrijkheid van hoe creativiteit kan gebruikt worden in de verf te zetten om de wereld te veranderen. Ik zal mijn muzikale composities gebruiken, alsook mijn blog, autobiografie, live concerten, voordrachten, komende Broadway shows en films gebruiken voor deze show.

De wereldberoemde DJ, muzikant, rapper, producer, en acteur Q-Tip zal draaien ... om het feest gaande te houden bij dit event.

Ik bedank persoonlijk Girard-Perregaux, Susan & David Rockefeller, onze WAFF staf, vrijwilligers, en onze wereld jongerenleiders die gaan deelnemen aan "Changing Watch!"

 


Ze hebben speciale horloges gemaakt voor deze "Protect What is Precious" campagne


Wij zien een wereld dat rekent op mensen en vrijwilligers om de wereldproblemen op te lossen


Een jonge student van een van onze We Are Family Foundation Scholen in Bougoulaba, Mali, Afrika


Studenten op onze We Are Family Foundation School in Banka, Nepal, Asia


Acht zijn er uit 5 continenten geselecteerd om symbolisch de jongeren te vertegenwoordigen voor de "watch"


Ik zal een one man show doen om de belangrijkheid te benadrukken om via creativiteit de wereld te veranderen


De wereldberoemde DJ, muzikant, rapper, producer, en acteur Q-Tip zal er ook zijn


John Mayer op een van onze laatste inzamelacties - ik ben enorm trots op de zo vele mensen die iets goed doen