Thursday, June 13, 2024

Mijn favoriete Duran Duran Songs

8 augustus 2014


John, ik, Nick, Roger en Simon - Backstage, Madison Square Garden 1984

Hallo allemaal, het is lang geleden dat ik hier nog iets heb geschreven. Het is ook tijd voor mijn volgende kanker controle en voel mij altijd een beetje raar rond deze periode maar de muziek geeft me sterkte. Ik heb het waanzinnig druk en werk hard aan nieuwe CHIC muziek, wat natuurlijk geweldig is.

Nu we het toch over muziek hebben, ik ga binnenkort weer voor enkele dagen de studio induiken met Duran Duran. Ik kijk met veel verwachting uit naar de mogelijkheden die dit schept.

Ik kan er nog niet te veel over vertellen op dit moment, maar wat ik wel kan, is het delen van mijn favoriete Duran Duran Songs.

 

 

Follow the Spotify Playlist voor meer liedjes...