Friday, June 21, 2024

Wanneer kanker me probeerde te doden


Drie jaar geleden stelden ze bij mij een zeer agressieve vorm van kanker vast

Drie jaar geleden stelden ze bij mij een zeer agressieve vorm van kanker vast. Terwijl ik deze info kreeg en ze mijn opties aan het bekijken waren, besloot ik, bij het starten van de medische therapie, mijn eigen therapie te beginnen. Mijn therapie was om nog zo veel mogelijk muziek te maken.

Erop terug kijkend was dit een schitterend idee.

De meeste mensen kennen mij nu van de muziek met Daft Punk: "Get Lucky," AVICII's, "Lay Me Down" ft. Adam Lambert, en ook mijn samenwerkingen met Disclosure, Carl Cox, Pharrell Williams, Tensnake, mijn Prince concerten met mijn band CHIC (en onze nieuwe plaat), en nog vele andere projecten.

Maar een van de projecten dat me voedde met hoop, net achter mijn kanker diagnose, was een orkestraal project genoemd "The Night of the Proms". Het was een groots muzikaal spectakel en alle artiesten zijn als één grote familie.

Ik ben trots dat NOTP eindelijk naar Amerika komt, en CHIC zal er deel van uitmaken. Iedereen die houdt van een live CHIC ervaring, zal omver geblazen worden wanneer ze ons horen spelen met het orkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot. Het is magisch, helend, liefdevol en zeer funky.

We zullen er zijn met een paar goede vrienden zoals Kenny Loggins, The Pointer Sisters, en Michael McDonald om er enkelen te noemen. Als je in de buurt bent van Dallas op 19 juni, Little Rock op 20 juni, Kansas City op 21 juni, of Omaha op 22 juni, kom dit dan bekijken!

U zal mee ondervinden hoe de muziek en de liefde van Night of the Proms mij vulde met leven, wanneer kanker me probeerde te doden.

 

Bekijk de video


VIDEO: Night of the Proms komt naar de US

 


Achteraf gezien was het een geweldig idee - hier zijn we met de Roots bij Jimmy Fallon - een van de honderd optredens in drie jaar


Ik, Nathan East, Omar Hakim, en Star Wars Storm Trooper stand-ins voor Daft Punk Grammy repetitie


AVICII's, "Lay Me Down" ft. Adam Lambert


Ik werkte samen met Disclosure, Jimmy Napes, en de ongelooflijke Sam Smith


In het eerste jaar na mijn herstel van kanker vulde de Night of the Proms Tour me met leven


"Wave 'em like you just don't care" op de NOTP


CHIC's Folami killing it op NOTP


Seal en de strijkers die er een feest van maken op NOTP


Ik en de CHIC meiden met Il Novecento die een ovatie krijgen


Maestro Robert Groslot, Le DIV4S, Seal en het orkest op het einde van NOTP


Ik die het orkest bedankt voor een prachtige NOTP


Onze Night of the Proms Group Shot

Night of the Proms
w CHIC ft Nile Rodgers, Michael McDonald, Kenny Loggins, The Pointer Sisters en meer
TICKETS [DALLAS, TX] »
TICKETS [LITTLE ROCK, AR] »
TICKETS [KANSAS CITY, MO] »
TICKETS [OMAHA, NE] »