Thursday, July 25, 2024

Een onmogelijke opdracht

14 juli 2013


Dit jaar zijn er al zo veel wensen uitgekomen - Mijn taak is volbracht

Dit jaar heb ik zo veel opdrachten aangenomen dat het onmogelijk leek om ze allemaal gedaan te krijgen maar zo vele wensen zijn ondertussen al uitgekomen.

Al jaren droom ik er van om een waar muziekfestival in New York te organiseren en het ook nog eens toegankelijk te maken voor iedereen. De liefdadigheidsactie AFTEE genaamd geeft me nu deze kans.

Op 19 augustus geef ik mijn eerste Nile Rodgers Dance Party op de Martha Clara Vineyards in Riverhead, New York (de Hamptons).

Ik ben trots om al te zeggen dat alle tickets die gereserveerd waren voor de lokale bevolking tegen een verlaagd tarief zijn uitverkocht. Dat is één wens vervuld, nog twee te gaan.

Als er nog mensen zijn die dit willen steunen en tegelijk een fantastische tijd willen beleven, klik op poster hieronder en koop tickets, dat we volledig in eigen beheer organiseren.

Ikzelf ga er zeker zijn, samen met mijn band CHIC en ook nog vele verrassingsacts dat jullie zal verbazen... dat toevallig samenvalt wanneer de nieuwe single van Daft Punk uitkomt (ik zeg maar iets).

Naast onze vaste sponsors, komen er elke dag nog meer bij om deze actie te steunen. DoSomething.org bijvoorbeeld doet ook mee met een ware "kust-kuisploeg" en een "park-kuisploeg" op weg naar het festival, ze helpen ook mee tijdens en op het festival zelf.

Hoewel dit enorm veel werk vraagt, hebben wij dit project een naam gegeven : Mission Possible ofwel een onmogelijke opdracht.

 


Ikzelf ga er zijn met mijn groep CHIC op mijn dance party - opdracht geslaagd


Wij geven alles op onze optredens en het publiek doet hetzelfde


Vroeger zei men ons dat Disco walgelijk was, na de dood van mijn partner motiveerde mij dat om hen van het tegendeel te bewijzen - Opdracht volbracht


Ik kreeg een prijs van de officiële UK Charts Company voor mijn medewerking aan DaftPunk's "Get Lucky" - Opdracht geslaagd


Hier is 60.000 mensen in Hyde Park, Londen na een stroompanne van 20 minuten tijdens onze show - Opdracht volbracht


Duran Duran's Simon Le Bon op het podium met ons in Londen - een radio DJ zei me dat me dit nooit zou lukken - Opdracht mogelijk


Er is altijd liefde op onze CHIC shows


Ik zei, er is altijd liefde op onze CHIC shows - Opdracht volbracht