Thursday, July 18, 2024

Beauty and the Beat en de muziek


Goed warm in de mooie Ibiza zon met goede vriend, uber acteur en DJ, Idris Elba

Het is enorm zonnig deze morgen in Ibiza, Spanje. De goede vibes van de mensen en de aanhoudende beat van dansmuziek doen de zonnestralen op mijn gezicht nog warmer aanvoelen. Ik ga maar door aan een ongekend ritme, en als alles volgens plan verloopt heb ik dit jaar nog op meer opnames en podia gespeeld dan vorig jaar, dat trouwens al het meeste was sinds de oprichting van de CHIC organisatie LTD in 1977.

Sinds die vroege CHIC jaren heb ik al vele ontmoetingen met de dood gehad. Sommigen zeggen dat de manier waarop ik mijn disco-party leven leidde, het leek alsof ik de dood achterna zat. Niets zit echter verder van de waarheid. Ik ben de enige overlevende van de vijf mannen uit de originele groep van CHIC. Ik achtervolg het leven.

Ik moet nooit kijken naar de negatieve dingen want die zijn alom vertegenwoordigd en ik kan daar niets aan doen. Ik kan wel iets doen aan de keuze naar "waar" ik kijk en ik hou ervan die keuzes op foto's vast te leggen.

In de vroege jaren 80, waren Afrika Bambaataa en de Soulsonic Force bezig met "Looking for the beat". Ik weet dat mijn beats verre van perfect zijn. Ik ben ook maar mens. Mensen zijn niet perfect. In de plaats van te zoeken naar perfectie ga ik mijn leven dat mij nog rest beleven en gewoon kijken naar Beauty.... and the Beat.

 


Een foto met een mooie familie in een hotel in Guadeloupe


Mijn prachtige makeup artieste bij Canal+ TV in Guadeloupe


Componist Jean Michel Jarre en ik in een prachtige eerste ontmoeting - ik kende wel zijn broer en zijn vader - allemaal geniaal


Deze mooie dame helpte me om een lange en saaie dag toch aangenaam te maken - bravo Canal+ TV


Een schoonheid tussen het publiek bij een CHIC show


Een roady met prachtige lokken


Beauty in Guadeloupe


Wat heb ik toch gezegd om haar zo aan het lachen te brengen?


Beauty in Guadeloupe


Beauty and the Beat - een lokale muzikante in Guadeloupe


Er zijn niet veel dingen in het leven die mooier zijn dan het zien van mensen die dansen


Een prachtig optreden met CHIC in Marie Galante


De mooie supergetalenteerde Jacob van Kassav en ik op een persconferentie


De wonderbaarlijke Cubaanse artiest, Raul Paz, die de avond in gang stak met een knappe set


Wat leuk dat Raul Paz z'n blazers mee kwamen don met CHIC in "Good Times"


Het mooiste wat ik zag was al de liefde tijdens deze trip


Deze knappe dame was bijna constant aan het dansen op de muziek


Deze knappe vrouw is nog mooier in het echt dan op de foto


Nog een foto van een oneindige hoeveelheid mooie journalisten en coole mensen


Maya Jane Coles die zich nog even concentreert voor ze begint aan haar optreden in het mooie Dalt Vila


AnNog een foto van een oneindige hoeveelheid mooie journalisten en coole mensen


Tensnake die een track speelt dat we samen nog hebben gemaakt - het was mooi om dat te horen in Ibiza


Nog een foto van een oneindige hoeveelheid mooie journalisten en coole mensen


Plezier met wat mooie mensen in Ibiza


AnNog een foto van een oneindige hoeveelheid mooie journalisten en coole mensen


Een mooi meisje met ongelooflijk lang haar waar ik nog net op tijd een foto van kon nemen