Thursday, July 18, 2024

We Are Glamily!

27 maart 2013


Na orkaan Sandy hielpen ontelbaar veel mensen elkaar. Ik nam deze foto op Staten Island

Orkaan Sandy was medogenloos voor de Noorwest Amerikaanse kust. Ik ben niet zeker of dit gebied volledig hersteld gaat worden, maar ik ben zeker dat we zullen blijven proberen. Sinds die tragische dag, blijf ik maar menslievendheid zien gedurende de heropbouw in de meest unieke situaties.

Ons liefdadigheidsinitiatief, de We Are Family Foundation, heeft de datum van zijn jaarlijks gala moeten verplaatsen door deze monster orkaan. Onze prioriteit veranderde en vele mensen inclusief mezelf, gaven tijd, geld en alles wat ze maar konden geven aan de slachtoffers.

We herplanden ons event waardoor onze genodigden Sting en Trudie Styler niet aanwezig konden zijn. Door het feit dat al veel volk van over heel de wereld aanwezig ging zijn die dag, konden we niet weer het gala uistellen. Onze nieuwe genodigden Jeni Stepanek en Daniel Stern kwamen samen met Adam Lambert, Sam Sparro, Taylor Dayne, comedian Russell Peters (die ook een klasse dj is), grandmaster Melle Mel, Grandmaster Caz, fotograaf Timothy Greenfield-Sanders en co-presentator Rosie Perez & Touré, alsook mijn CHIC band. Wij gaven de mensen een avond om nooit te vergeten.

Ik ben blij te zeggen dat op 11 april 2013 we toch Sting en Trudie kunnen ontvangen, twee mensen die onvermoeibaar werken om deze planeet beter te maken voor ons allemaal. Door al dit verplaatsen en uitstellen van het gala, hebben we beloofd dat de mensen die betaalden voor de Sting en Trudie event een vrije toegang krijgen op ons 11 april event. Onze feesten zijn altijd ongelooflijk!

Vele Adam Lambert fans, die als nicknaam Glamberts dragen, waren op ons eerste event en wisten van onze gratis toegang belofte. Adam Lambert heeft niet alleen een prachtige stem en een groot hart, zijn fans hebben ook zo'n groot hart. Hier is een tweet dat ik zag op mijn tijdlijn gisteren: @OutlandoGirl: @nilerodgers sommige zeer lieve @adamlambert fans gaven hun ticket voor de @OfficialSting event aan Sting fans. :) We are all family.

Ik was zo ontroerd door deze daad dat ik persoonlijk gratis tickets wil geven aan de eerste 25 fans en partner die me emailen op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met 3 dingen:

  • Wat is uw mooiste daad dat je in je leven hebt gedaan?
  • Zet er ook je email adres nog eens bij zodat ik kan laten weten of je bij de 25 behoord.
  • Ook uw telefoonnummer zodat ik je kan laten weten of je bij de 25 behoord.

Email me voor Woensdag, 3 april en ik laat je iets weten tegen Vrijdag 5 april als je bij de 25 behoord. We Are Glamily!

 


Global Teen Leaders die de Mattie J.T. Stepanek Peacemaker Award aan Jeni Stepanek geven


David Rockwell architect en ontwerper die Daniel Stern de Visionary Award geeft


Sam Sparro, ik, en Adam Lambert die "Shady" samen brengen


Taylor Dayne met CHIC


Grandmaster Melle Mel, Grandmaster Caz, & Russell Peters!


Comedian Russell Peters kocht een Stevie Ray Vaughan handtekening en mensen spreken nog steeds over zijn DJ optreden met CHIC!


Uber photographer #TimothyGreenfieldSanders directing @AdamLambert in one-of-a-kind 20x24 Polaroid photo sessie


Co-presentator Rosie Perez


Touré door Timothy Greenfield-Sanders


CHIC samen met Fonzi Thornton


Russell Peters komt terug voor ons 11 april event


We Are Family EERT Sting & Trudie Styler - April 11, 2013 :: Meer Info »