Thursday, July 18, 2024

's Werelds Grootste Verjaardagskaart

4 februari 2013


Me two days before my last birthday

Mijn laatste verjaardag, kreeg ik een onvergetelijk cadeau, een Video Verjaardagskaart van al mijn vrienden over heel de wereld. De hoeveelheid liefde en moeite dat hiervoor was gemaakt maakte me enorm dankbaar. Wanneer je een cadeau vanuit het hart krijgt is dat zeer speciaal. Ik kan mij alle materiaal veroorloven, dus wanneer het kerstmis of mijn verjaardag is, vraag ik mijn vrienden mij niets te geven. Ik zeg altijd, "Ik spendeer het meeste van mijn tijd om van dingen vanaf te geraken." Ik was diep ontroerd - zeker na de strijd tegen de agressieve kankers die de voorbije jaren mijn lichaam aanvielen.

Recentelijk, was het eindelijk het "We Are Family Foundation" gala, na ook wat tegenslagen te hebben gehad inclusief de orkaan Sandy. Onze genomineerde gast was deze keer Adam Lambert. Ik werd een vriend van Adam na het inspelen van het nummer "Shady" op zijn nieuwe album vorig jaar. We hadden onmiddellijk een muzikale en spirituele band. Adam zijn verjaardag was net twee dagen voor het gala en we wilden hem iets speciaals geven hiervoor.

De Video Verjaardagskaart van mijn vrienden en fans hadden me zo diep ontroerd dat ik ook Adam wou laten zien hoezeer wij hem apprecieren - maar we hadden niet zo veel tijd meer om het in te plannen zoals dat mij wel het geval was. Vele van mijn vrienden zijn drukbezette artiesten en konden namelijk niet hun video boodschap op tijd bij mij brengen. De video boodschap van Peter Gabriel bijvoorbeeld kwam maar pas een maand later toe, maar herinnerde me wel aan het feit hoeveel geluk ik heb, elke dag van mijn leven en niet alleen op mijn verjaardag.

We beslisten om iets groots op touw te zetten voor Adam! We contacteerden het Guinness Book of World Records en die wisten ons te zeggen dat we 4374 verjaardagsgroeten moesten zien te verzamelen om aan Adam de Wereld Grootste Verjaardagskaart te geven.

 


VIDEO: Shady Adam Lambert Nile Rodgers Sam Sparro We Are Family Foundation 1/31/13 door: virg1877

 


Een van de vele berichten die ik mocht ontvangen voor mijn verjaardag was van Daft Punk


Ik spelend op mijn gitaar voor "Shady" met Adam Lambert die een ongelooflijke kerel is


De rode lopen op het WAFF gala


Mijn muziek opstelling voor Adam Lambert zijn set op het We Are Family Foundation Gala